s

Dagindeling

Lesuren:

van 8u40 tot 11u45
van 13u15 tot 16u
vrijdagmiddag van 13u20 tot 15u

Pauze:

voormiddag van 10u20 tot 10u35
namiddag van 14u55 tot 15u10

Toezicht:

's morgens vanaf 8u25 *
's avonds tot 16u15 (uitz. vrijdag tot 15u15)
woensdagmiddag tot 12u
tijdens de speeltijden
over de middag voor die kinderen die op school blijven eten.

* Kinderen die 's morgens vóór 8u25 op school aanwezig zijn worden naar de kinderopvang ’t Knipoogje doorgestuurd.

Het is belangrijk dat iedereen, zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school, tijdig aanwezig is zodat alles stipt en rustig verloopt in de klassen. Het te laat aanwezig zijn van een leerling van het lager moet met een briefje van de ouders gerechtvaardigd worden.

Maaltijden:

Warme maaltijd € 2,25
Soep € 0,50
Fruitsap € 0,40
Choco € 0,40
Melk € 0,35
Water € 0,30
Middagtoezicht boterhameters € 0,50
Middagtoezicht warmeters € 0,75

Tijdens de namiddag krijgen de peuters de gelegenheid om een drankje te nuttigen (melk, choco of fruitsap). De andere kleuters drinken tijdens de voormiddag. De leerlingen van het lager drinken eveneens in de voormiddag.

's Middags is er mogelijkheid een warme maaltijd te nemen. Bij een warme maaltijd wordt enkel water als drank bedeeld. Boterhameters schaffen zich een drankje van de school aan. Er is keuze tussen soep, choco, melk, fruitsap of plat water.

Om tijdig drank en maaltijden te kunnen bestellen, krijgt uw kind elke dinsdag een briefje mee waarop u kunt aanduiden wat uw kind de volgende week wenst te gebruiken. Graag krijgen wij dit briefje de donderdag terug.

Daar de betaling van dit alles slechts maandelijks gebeurt vragen wij geen geld mee te geven naar school. Snoep, kauwgom, drankblikken zijn verboden op school. Een stuk fruit, een droge koek en een flesje water zijn toegelaten. Verjaardagstractaten mag men in klas uitdelen, maar worden pas 's avonds naar huis meegegeven. Chips zijn niet toegelaten.

Leerlingen krijgen elke dinsdag een stuk fruit. Dit wordt op dinsdagnamiddag na de pauze van 15 uur gezamenlijk opgegeten.